Close
3ª Jornada equip de pàdel Set Point A

3ª Jornada equip de pàdel Set Point A

L’equip A del TP Setpoint – CN Estartit va disputar el passat dissabte 23 de març la tercera jornada de la lliga catalana de pàdel enfront el Pàdel Estany C. L’objectiu era mantenir la dinàmica positiva de les dos primeres jornades, on va aconseguir la victòria i d’aquesta manera mantenir l’equip a la part alta de la classificació de la tercera divisió de la Lliga Catalana de Pàdel de les comarques gironines.
Per la part local la parella 1 va estar formada per Ferran Ventura i Pep Bou, la parella 2 per Marc Garcia Mir i Albert Feixas i la parella 3 per Miquel Diaz i Martí Elias. L’eliminatòria es va iniciar amb la disputa dels punts de la parella 1 i 2, aconseguint posar un 2 a 0 després dels primers partits. Els primers van guanyar per un clar 6-2 i 6-3; en canvi la parella 2, va haver de remuntar un 6-3 inicial dels visitants per aconseguir finalment imposar-se per 3-6 6-3 i 6-2.
Amb l’eliminatòria decidida es va disputar el tercer i definitiu punt de l’eliminatòria, el qual es van imposar els visitants per un doble 6-1 a la parella forma per Miquel Diaz i Martí Elias.

D’aquesta manera, l’equip A del TP Setpoint – CN Estartit va aconseguir la tercera victòria seguida de la temporada que el situa líder de la classificació i el fa plantejar-se buscar objectius més ambiciosos com és l’ascens a la segona divisió.
En aquesta tercera jornada cal destacar el debut de Ferran Ventura, el qual suposa un reforç de luxe per donar a l’equip A un salt qualitatiu.

La setmana següent serà el torn de l’equip B del TP Setpoint – CN Estartit, que buscarà la primera victòria de la temporada enfront del club Espai padel blanes.