Close

Inscripció Escoles Estiu 2022

* fent clic al botó, podeu descarregar-vos la inscripció i omplir-la. Un cop omplerta, podeu fer-nos-la arribar per correu electrònic a info@setpoint.cat.

Inscripcions obertes! Podeu consultar els horaris d’inscripcions presencials més avall en el punt “Horari d’inscripcions presencials a les oficines de torre gran“.

ESCOLES ESTIU MATÍ

De l’27 de juny al 2 de setembre

Totes les activitats s’adaptaran per tal de seguir les mesures de prevenció i seguretat que ens marquin les autoritats sanitàries.

 • ESCOLA PRE-ESPORTIVA, de 3 a 6 anys.
  Proposta d’activitats lúdiques, jocs esportius, tallers, natació i iniciació a la pràctica de diferents esports/jocs seguint un eix temàtic que ens acompanyarà durant tot l’estiu. A més a més, es durà a terme alguna activitat extraordinària al llarg de l’activitat d’estiu.
 • ESCOLA DE TENNIS, de 6 a 15 anys.
  Iniciació i perfeccionament del Tennis a través de la pràctica i millora de la part tècnica i física. A més, es combinarà l’esport amb la natació, jocs i activitats esportives, competicions internes de tennis i alguna sortida i/o activitat extraordinària adaptada a l’edat dels participants.
 • ESCOLA DE PÀDEL, de 6 a 15 anys.
  Iniciació i perfeccionament del Pàdel a través de la pràctica i millora de la part tècnica i física. A més, es combinarà l’esport amb la natació, jocs i activitats esportives, competicions internes de tennis i alguna sortida i/o activitat extraordinària adaptada a l’edat dels participants.
 • ESCOLA DE TENNIS O PÀDEL + PLUS ZUMBA
  Iniciació del zumba amb dues sessions setmanals a partir de diferents tipus de coreografies i estils, combinant aquesta pràctica amb la del tennis o pàdel. Es destinaran 8 sessions mensuals on els participants podran descobrir les possibilitats que ofereix el món del ball!
 • CAMPUS PERFECCIONAMENT TENNIS O PÀDEL, de 12 a 16 anys (09:30 a 13:00).
  L’objectiu d’aquest nou tennis/pàdel camp es la millora individual d’aspectes tècnics i/o tàctics i la millora de les capacitats coordinatives i/o físiques especifiques presents en aquests esports de raqueta. La proposta inclourà treball a pista, treball d’iniciació o perfeccionament de les capacitats condicionals, jocs i activitats esportives i accés a la piscina. També es realitzarà alguna sortida puntual fora de les instal·lacions de Torre Gran de caire lúdic. A més, es programaran tornejos i competicions per a avaluar el progrés del jugador/a i alguns tests físics per avaluar les capacitats físiques dels esportistes.

Acollida matinal (Entrades)

Horari: de 8:30 a 10h

Proposta d’ambients temàtics tenint en compte els interessos i necessitats dels participants per jugar de manera autònoma amb els companys i companyes. 

 • Ambient de construcció: Espai per poder crear, explorar i experimentar amb diferents recursos materials manipulables. 
 • Ambient artístic: Propostes i material variat per deixar anar la imaginació i fer creacions artístiques.
 • Ambient d’estratègia: Jocs i activitats per treballar la capacitat d’observació i estratègia a l’hora de jugar a partir de jocs manipulables. 
 • Ambient de jocs de taula: Diferents jocs per fer treballar la ment i la imaginació, ja sigui amb jocs d’oposició i astúcia o amb jocs de cooperació.
 • Ambient Mou el cos: Tasques, jocs i idees per a desenvolupar les habilitats motrius en funció de l’edat i característiques físiques.
Horari Escoles Matí, de juny a setembre
Entrada: de 8:30h a 10:00h
Activitat: de 10:00h a 13:00h
Sortida: de 13:00h a 14:00h
Servei de Migdia, juny, juliol, agost i setembre

Servei de menjador amb la possibilitat d’escollir càtering o carmanyola

Dinar: de 13:30h a 15:00h
Sortida: de 15:00h a 15:30h
Acollida: de 15:30h a 16:00h

ESCOLES ESTIU TARDA

De l’1 de juliol al 31 d’agost

Totes les activitats s’adaptaran per tal de seguir les mesures de prevenció i seguretat que ens marquin les autoritats sanitàries.

 • ESCOLA PRE-ESPORTIVA, de 3 a 6 anys.
  Proposta d’activitats lúdiques, jocs esportius, tallers, natació i iniciació a la pràctica de diferents esports/jocs seguint un eix temàtic que ens acompanyarà durant tot l’estiu.
 • ESCOLA DE TENNIS/PÀDEL, de 6 a 10 anys.
  Iniciació i perfeccionament del Tennis i Pàdel a través de la pràctica i millora de la part tècnica i física. A més, es combinarà l’esport amb la natació, jocs i activitats esportives.
Horari Escoles Tarda, juliol i agost
Activitat: de 15:30h a 18:00h

TARIFES

Escoles Matí
1 setmana 90€
2 setmanes 160€
3 setmanes 210€
1 mes 250€
Activitat + plus zumba 260€
Opció 1 dia 20€
Tecnificació Tennis o Pàdel
2 setmanes 170€
3 setmanes 225€
1 mes 260€
Escoles Tarda
1 setmana 60€
2 setmanes 100€
3 setmanes 135€
1 mes 160€
Servei de Migdia
Càtering Carmanyola
Juny 40€ 24€
Juliol 200€ 105€
Agost 220€ 115€
Setembre 20€ 12€
Esporàdic (*) 10€ 6€
Acollida Juliol 20€/mes 20€/mes
Acollida Agost 20€/mes 20€/mes
Descomptes

20% dte. escola de tennis temporada completa 2021/2022

10% dte.  per les inscripcións formalitzades fins el dia 6 de Maig (inclòs).

INSCRIPCIONS

 • Per la inscripció és necessari portar una foto i la fotocòpia de la targeta sanitària.
 • Places limitades.
 • Servei de menjador sense descompte.
 • L’entitat es reserva el dret d’anul·lar qualsevol activitat o servei si el nombre de participants no supera el previst.
HORARI D’INSCRIPCIONS PRESENCIALS A LES OFICINES DE TORRE GRAN (a partir del 25 d’abril)
 • Dilluns 18:00 a 20:00
 • Dimecres 18:00 a 20:00
 • Divendres 17:00 a 19:00